12 juni 2012

Mycket bättre sent än aldrig


ITALIENSKT Så här kan en italiensk buffé te sig när den serveras av Ursula och Kjell i Sverige. Tallriken, som hade dukats till mig, stals av husse och jag hänvisades till marken.

Igår när husse var inne på Facebook (han är så modern), så såg han ett inlägg från Ursula.
– Men det var det #%*@*^ jag sett, utbrast husse med en förnärmad röst.
Sen skrev han snabbt en kommentar. Ha n såg nöjd ut, efter han misshandlat tangentbordet.
Men kan du tro, på kvällen (så där vid 18.17-tiden), så ringde det på vår dörr.


Jag tog förstås mitt arbete på yttersta allvar och startade att skälla. Men vet du vem som var där? Det var Ursula och Kjell och inte bara de, utan en italiensk buffé. Bättre sent än aldrig.
Husse och Ursula kämpade ihop i ett helt år som mentor för samma klass. Hur kunde hon glömma husse då? Det var ju bara sådär 15 år sedan.
I vilket fall som helst, så hade de också med sig italiensk falukorv till Sverker, och då är de förlåtna allt, för den var väldigt god! (Tips till nästa gång Ursula: Jag orkar minst lika många skivor, som jag är år gammal.)

Hej så länge
Sverker

Leg. falukorvsälskare



FACEBOOK Här är inlägget som fick min husse att reagera på det grövsta. Han kände sig väldigt förfördelad och framför allt grämde han sig över att ha gått miste om en gratismåltid. Gratis är gott!


ITALIENSKT Om du blandar lite italienska saker, som du ser på bilden, så blir det väldigt gott. Fast det måste vara stökigt att släpa med en älg ända från Italien.


ITALIENSKT Ursula var förståndig nog att ta med italiensk falukorv till mig. Jag kan säga att den var nästan lika god som den svenska och dessutom spelar det ingen roll varifrån korven kommer. Jag skulle ju ändå inte föra någon konversation (=prata oväsentligheter) med min mat.


SNABBMAT Liksom den mesta mat jag får, så tar den slut väldigt snabbt. Det gör att all mat jag serveras, kan sorteras in under begreppet snabbmat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar