4 september 2011

En helkväll med grabbarna

GRABBIGT När nu inte husse är hemma för att fira mitt inlägg nummer 500 och dessutom resursmatte reste iväg, så ordnade Egon och jag en helkväll. Resurshusse fick vara med på ett hörn också. Öl tillhör inte vår normala diet, men nu fanns ju ingen som kunde stoppa oss. Vi tog firandet i egna tassar och händer, kan man säga.

Det är ett fruktansvärt resande på det här stället.
Agnes har rest till Toulouse, husse har rest till USA och nu börjar resursmatte packa och säga att hon skall åka till Göteborg. Vem ska fira mitt inlägg nummer 500. Ska det bli något gjort, så får man tydligen göra det själv.


Vi får göra det bästa möjliga av situationen, tänkte jag. Nu när det bara är jag, Egon och resurshusse här får vi fixa till en riktig grabbhelg med hamburgare, pizza, öl och en del saker som kanske inte skall skrivas här eftersom det kan läsas av alla.

Hej så länge

Sverker


Leg. festprisse


FÖRSÖK Det måste bli ett slut på det här resandet. Alla försvinner och jag kommer ingenstans. Jag gjorde ett snyggt försök och gömde mig i resursmattes väska så jag åtminstone får se Göteborg. Tyvärr var väskan för liten, så resursmatte upptäckte mig. Varför kan hon inte skaffa rejäla och rymliga väskor med ventilationshål, vatten och köttbullar?

DELMÅL Om du trodde att hamburgaren var allt jag vräkte i mig, så ska du veta att det bara var en etapp på vägen till en fulländad kväll med grabbarna.

GÖTTIT Efter en helkväll med grabbarna, så var det ju lite positivt att inte resursmatte var hemma. Jag kunde ha hela hennes säng alldeles själv och en egen kudde. Jag kan säga att det behövdes efter all öl.

1 kommentar:

  1. Haha (dagens svansvift), you made our day!!
    /Wi o Lu =D

    SvaraRadera