30 december 2014

Årets viktigaste händelser i världen II

Dagens aktuella rapport är att det inte blev någon is på min sjö i år.
Jag fortsätter idag min bildkavalkad över de viktigaste händelserna i världen. Nu är det april, maj och juni, som du får lära dig mer om.
Titta på bilderna och läs bildtexterna och njut av min förträfflighet!


Hej så länge
Sverker

Leg. tidsresenär

FÖRNEDRANDE I början av april flyttar jag till min resursfamilj ett tag, eftersom min husse ska rymma igen. När han så äntligen hör av sig ända från London, så skickar han en bild på en piercad katt! Detta är förnedrande för mig! Fanns det inga västgötaspetsar att fotografera?

ELOISE När rymmaren kom tillbaka 14 april, hade han med sig Eloise ända från Vermont i USA. Hon är en väldigt bra människa, eftersom jag kan tigga framgångsrikt av henne. Det kom jag ihåg, fastän det var länge sedan jag träffade henne senast. Somliga glömmer jag aldrig.

FINT Hemma hade vi väldigt fult i våra grytor. Bara vissna blommor. Men så kom min resursmatte den 26 april med jord och blommor, som vi planterade enligt mina anvisningar. Sedan blev det fint igen.

GOTT Jag hade en grillfest den 27 april. Ganska lyckad måste jag säga. Fördisken var kanske inte riklig, men mer än vanligt. Det var min resursfamilj som var på grillparty hos mig. Husse fick följa med också, eftersom han bor hos mig.

GRATULATION Den 1 maj blev husses barnbarn tonåringar för första gången. Det måste ju uppmärksammas. Dessvärre bor de i Seattle, så jag fick skicka bilden på mig och kattan Lucy istället. Tvillingarna blev så glada, så de kommer att komma hit i sommar och hälsa på mig och Lucy. Mest mig.

GRATULATION Den 8 maj är det min Agnes som fyller år. Det gör hon i Uppsala numera. Tidigare är gjorde hon det i Toulouse och då åkte min husse dit utan mig. Till Uppsala får jag följa med.

SJUKHUS Så börjar min lidande vandring. Här är det Johanna på djursjukhuset som tog hand om mig 16 maj. Sedan skulle jag dit fram och tillbaka flera gånger. Oj, vad synd det är om mig.

GRATULATION Den 11 juni infaller den viktigaste dagen i hela världen. Då är det min födelsedag. Agnes hade kommit hem och det var av henne jag fick den goda tårtan gjord av falukorv, grädde och köttbullar. Jag fyllde 14 år.

FÖRDEL Att ta medicin har sina fördelar. Husse tror att jag inte märker att han lägger i tabletter i köttbullar. Det kan han ju tro, huvudsaken är att jag får köttbullar – med eller utan medicin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar