15 september 2013

Varför övervakas jag av världens spioner?

SPION En kombinerad spion och telegrafist lyckades jag avslöja i förgår. Han rapporterade varje steg jag tog med sina krypterade morsesignaler. Men till vem sände han? Och vad hamrade han ut?

Jag är övervakad. Det är FRA, SÄPO, MUST, FSB, GRU, SVR, M15, M16, CIA, DHS, NSA, FBI och Mossad som håller koll på varje steg jag tar (tror jag). Hur länge ska detta få fortsätta?

Det går inte att ta ett steg i skogen eller en smörgås på bordet, förrän hela världens underrättelsetjänster vet om det. Jag har länge förstått att varje telefon här hemma inte bara är en telefon, utan också en hemlig sändare som rapporterar varje ljud här hemma till – ja, vem då? Kamerorna i datorerna är naturligtvis ständigt uppkopplade oavsett om datorn är på eller inte.
Varför jag skulle vara så intressant vet jag inte. Jag förstår att husse kan vara spännande bevakningsobjekt. Ibland ser han ut som Usama, salig i åminnelse. Ibland framstår han mer som polisens bild av en efterlyst seriemördare. Men varför jag?
Jag är vänlig, tycker att vi alla ska vara snälla mot varandra och så önskar jag fred på jorden. Jag tycker också att tillverkningen ska öka och priset sänkas på tuggben. Vad är det för fel på det?

Hej så länge
Sverker

Leg. kontraspion

FÖRSIKTIG Numera går det inte att klampa på som vanligt i skogen. Överallt finns det ögon och öron som övervakar mig. Det känns riktigt obehagligt.

HEMLIGT Den tiden när jag kunde stanna och kissa var som helst är slut. Numera får jag gömma mig bakom ett träd. Annars kommer hela världens underättelsetjänset anteckna ”10.47.18 – 10.47.56 Sverker kissade”.

SMYGA Inga glada galloppsprång i skogen längre. Nej nu gäller det att smyga fram och på så sätt försöka undgå alla spioner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar