6 augusti 2013

Som ett lysande geni har jag alltid rätt

SOLEN Sade jag inte i min långtidsprognos att solen skulle skina ibland? Jo det gjorde jag och det var precis vad solen gjorde just idag klockan 5 på morgonen. Jag hade rätt!

Du kanske läste min prognos, där jag gav dig vädret resten av året? Om du gjorde det så berättade jag att det skulle vara solsken ibland och regn ibland. Somliga stunder skulle det varken vara regn eller sol. Idag visade det sig att jag hade rätt på alla punkter.

Egentligen har jag jättemycket att berätta om, men jag har inte jättemycket tid. Det förstår du bättre imorgon. Idag nöjer jag mig med att berätta att jag hade rätt. Inte förvånande för mig, och det borde inte vara det för dig heller.
Jag kan ytterligare förfina min väderprognos för idag: Det kommer ingen snö.

Hej så länge
Sverker

Leg. väderprofet

REGN Vem var det som sade att det skulle regna ibland? Jo, det var jag! Det har faktiskt kommit 11 millimeter på en liten stund. Husse ville att jag skulle vara med på bilden, men jag är ju inte så dum att jag går ut i störtregn.

JAKTVÄDER Halvsol och inget regn för en timme sedan. Idealiskt väder att ägna sig åt insektsjakt. Även detta väder förutspådde jag. Tänk att jag alltid har rätt!

3 kommentarer: