24 augusti 2013

Jobbigt värre här hemma hos mig

VATTENKOLL Jo, det vällagrade vattnet i dammen hemma är fortfarande det bästa. Allt annat vatten har en bismak av rent vatten. Jag tittade till guldfiskarna också. De mådde bra. De trodde att de gömde sig för mig, men jag såg dem allt.

Nu tycker jag att husse har fått alldeles för stort utrymme i min blogg.
Det är väl rätt OK "over there", men jag är ju kvar hemma i Sverige så nu får jag berätta lite om mitt liv.


I helgen åkte resurshusse till Karlstad för att träffa sina lekkamrater från när han var liten.
Jag stannade med resursmatte för hon behöver mer stöd, men jag fick ingen som helst tack för det.
Resursmatte lämnade mig ensam när hon gick upp och åt surströmming. Jag skulle verkligen kunna fördiska surströmmingstallrikarna, men nu fick Turbo och Pigge göra det i stället.
ORÄTTVIST!

I dag tyckte jag att det var dags att titta till mitt hus.
Normalt gör ju husse det, och även om han är slö, så finns han ju i alla fall där.
Det var tur att vi åkte för när vi kom ut till mitt hus hade Stig tröttnat fullständigt. Han passade på att vila sig bakom huset, där han trodde att ingen skulle hitta honom. Men den gubben gick inte hem. Under min ledning fick resurshusse bära tillbaka honom till laddstationen så nu skall han vara pigg och i arbete igen.

Som tack för att de hjälpte mig med att titta till huset fick resursmatte stjäla lite blommor i min trädgård medan jag passade på att dricka lite vatten i min damm.
Inget vatten smakar så gott som det i min damm. Det är lagrat precis som dyra viner som husse inte har råd att köpa, men mitt vatten är godare.
Efter att tittat till mitt hus plockade resursmatte lite blåbär. Blåbär är inget gott, men resursmattes blåbärspaj är delikat.
Jag räknar med att få provsmaka.

Hej så länge
Sverker

Leg. husvaktsvakthund

HÖSTSYRÉN Resursmatte passade på att blocka lite blommor, när hon ändå var ute hos mig. Det får man faktiskt göra om man ser till mitt hus.

BLÅBÄR I skogen finns det blåbär. Det får det gärna gör för mig. Jag tänker inte plocka några, för de är inte goda. Annat är det med smultron.

VAKTHUND Kom du ihåg hur det gick för Mors lille Olle? Just det! Det kom en björn och stal alla hans blåbär. Jag vill inte riskera något sådant, eftersom min resursmatte gör god blåbärspaj, som jag gärna vill smaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar