28 maj 2012

Ibland fattar jag inget

JÄTTEGROP Vart har det lilla gula huset tagit vägen, undrar du säkert. Ja, inte finns det här. Här finns bara en jättestor grop. Det kanske ska bli en simbasäng?

Om man köper ett hus för flera miljoner, för att sedan köra bort huset. Då har man bara grunden och tomten kvar. Vad kör man igång med att göra då, tror du? Jo, gräva bort tomten. Det enda som finns kvar.

Det är precis vad som har hänt här hemma. Det lilla gula huset som låg där innan, försvann på en lastbil i höstas. Sedan för ett par veckor sedan kom det en grävskopa och en dumper och lite mer. Nu är nästan hela tomten borta.
Om man nu vill bygga en jättestor jordkällare, så hade det väl varit bättre att försöka hitta en billigare tomt. Tycker jag som inte förstår något.

Hej så länge
Sverker

Leg. oförstående


BORTA Huset är borta. Större delen av tomten är borta. Varför först köpa allt för flera mijoner, för att sedan ta bort nästan allt? Konstigt.

INSTALLATION Det enda som finns kvar är ett vackert konstverk i naturbetong med tjusigt böjda rostiga armeringsjärn. Ska det bli ett konstmuseum?

MASKINER Det har gått åt massor av flitiga maskiner för att gräva bort tomten, men snart är hela tomten borta och Sommen har fått en ny vik. Det blir väl fint. Eller ska det bli ett varv?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar