18 april 2011

Syndigaste bloggen

Det handlar om synd idag! Spännande?
Jodå, jag är nog snällast i hela världen. Men lite busig är jag ibland. Särskilt på måndagar, eller om det var onsdagar.
Idag har jag inga aktuella bilder, eftersom husse har arbetat hela dagen. Men jag har ju ett ganska duktigt arkiv att ösa ur och idag valde jag ut särskilt syndiga bilder.
OBS! För känsliga. Jag är naken på alla bilder.
Vad husse har arbetat med i det fina vädret? Han har kapat och klyvt lite ved han har snott i skogen. Jag har hjälpt till att bära hem.

Hej så länge
Sverker

Leg. busig

HOPPSAN Nej men, kommer det inte en hund och går där borta utan koppel! Vem kan det vara? I vintras gick husse och jag över campingplatsen. Båda var utan koppel. Det var bara vi där, trodde vi. Då öppnades dörren till receptionen och ut dök en människa, som med gestaporöst skrek åt husse att hundar ska vara kopplade. Den vägen vi gick in fanns ingen skylt, så det var ju inte lätt att veta.

MÅNGA SKYLTAR Vid vägen till den kommunala badstranden finns det många skyltar. Översta är inte köra bil. Nummer två betyder att bruna stora hundar och grå små inte får vara där. Sen en skylt att man inte får cykla. Det gör jag sällan. Trean är att vi ska hjälpas åt att hålla rent, och då ser ni att det är en västgötaspets där. Jag är alltså TVUNGEN att gå dit.

PRIVAT Är det något som jag är, så är det privat. Jag är så privat så. Med andra ord: om jag hittar ett privat område så är det mitt. Eller hur?

KISSTOLPE Jag gillar skarpt de här kisstolparna de har satt upp jämte trottoaren längs med Kommunalrådsvägen. Lyktstolparna står längs med vägkanten och där får jag inte vara för husse.

BETRÄDELSE Om man åker till Alvastra, så fattar man direkt när man ser skylten, att man inte får beträda murar och så. Det skulle aldrig falla mig in. Däremot är det kul att gå på dem.

8 kommentarer:

  1. du är en mycket konstig människa

    SvaraRadera
  2. :D

    Det här är nog den roligaste å trevligaste bloggen jag hittat på länge!

    Tänk här trodde jag att min huskytik Smilla var ensam om så många finfina å finurliga tankar å idéer men så är alltså inte fallet!

    /Matte Joanna

    SvaraRadera
  3. Tck så mycket. Hälsa Smilla.

    SvaraRadera
  4. åh sverker du är den sötaste! Hittade din blogg igår o nu är jag fast. Puss!

    SvaraRadera
  5. Jag vet att jag är sötast. Men tack så mycket. Sprid gärna min blogg bland dina vänner. JAG VILL BLI STOR!
    Jag är inte bara ödmjuk, jag är fåfäng också!

    SvaraRadera
  6. nu blir jag orolig, prassla aldrig med en husky, Sverker.

    SvaraRadera
  7. Vilken fin hund du är Sverker! Och så bra du uttrycker dig.

    SvaraRadera