12 september 2013

Bilder från en hemsk skog

TUNNEL För att kunna komma in i min skog, så måste man gå genom en tunnel av ormbunkar. Det är alltså en hemlig skog. Den är mörk och otäck.

Igår fick du se en dimmig promenad. Idag kontrar jag med en solig promenad, men i skogen. I skogen finns det knappast någon sol, för det står massa trän i vägen.

Det är alltså bara ett bildreportage idag. Det är för att du ska slippa att gå i skogen själv. Den är nämligen farlig och mörk (tycker min Agnes). Jag törs gå i den även på kvällarna. Så modig är jag. Husse törs också om jag är med.
Lucy vågade aldrig gå i skogen, fastän jag hade varit med. Hon är en stadskatt.

Hej så länge
Sverker

Leg. skogvaktare

INSTALLATION Här och var i skogen har någon gjort stiliga konstverk. Dessa går att använda som ram, om det är något extrafint som ska fotograferas. Som du ser finns jag inom ramen, vilket beror på att jag är extrafin.

KONTRASTER Ibland är det nästan kolsvart i skogen, men rätt var det är så skiner solen på en liten plätt. Då blir det genast ljusare runt om också.

STENBLOCK Vem har lagt stora stenar här och varför? Naturligtvis kan de vara en försåtsfälla. Om det kommer en mammut travande här, så finns det ju en viss risk att den snubblar på stenarna.

SAMHÄLLE I skogen bor det många djur. Där finns älg, räv, maskar och spindlar. Jag undrar varför den här spindeln har fångat löven. Var han på lyset? Solen skiner ju just på löven.

2 kommentarer:

  1. This is like walking beside you through these woods - lovely! Thank you for sharing.

    SvaraRadera