2 januari 2012

Är det konstigt att jag längtar hit någon gång?

Om du ska må riktigt bra, ska du alltid längta till något. Idag längtar jag till sommaren, eftersom det är vinter. På sommaren kanske jag längtar till vintern. Det gäller att aldrig vara nöjd.

Det bästa på sommaren i år är en lördag, men inte vilken lördag som helst. Den viktigaste dagen i hela världen är just en lördag 2012. Det är lördagen den 9 juni, för då fyller jag 12 år. När man fyller år får man god mat, god tårta och massor med presenter. (Kommer du ihåg min födelsedag nu, Måns?)
Men på sommaren är också Agnes hemma och jag hjälper henne med hennes projekt. Det är lite av en evighetssyssla, eftersom de aldrig blir färdiga.
Husse har inga projekt att inte bli färdig med. Han är så lat.

Hej så länge
Sverker

Leg. sommarlängtare


MOTION Agnes ägnar sig åt något hon kallar motion. Då springer hon som en raket flera kilometrar. Jag följer med som vakthund. Det är inte så att jag inte kan hänga med Agnes, liksom SÄPO håller jag mig – helt mot min natur – lite diskret i bakgrunden, men ändå längtar jag dit.

NATURHYLLNING När jag är ute och promenerar på min födelsedag den 9 juni, så hyllar naturen mig med en uppsjö av blommor. Blommorna finns där bara för att jag fyller år. Förra året saluterade himlen mig med en åskknall också, men ändå längtar jag dit.

LJUST Hemma hos mig ser det ut så här mitt på natten på sommaren. Nu på vintern ser det inte ut alls. Det är alldeles kolsvart ute, och då ser man ju inget. Det kan vara lite svårt att sova i solsken, men ändå längtar jag dit.

5 kommentarer:

  1. Nu kommer jag ihåg

    SvaraRadera
  2. Jättebra Måns. Det var ett särskilt inlägg för dig!

    SvaraRadera
  3. Tack! Såg du och husse att jag försökte bli vän med dig på skype?

    SvaraRadera
  4. Du är accepterad. Kul. Vi kanske hörs!

    SvaraRadera
  5. Klart man längtar till sommaren på vintern och vice versa! Så är det väl jämt? ;)
    Gräset är alltid grönare på andra sidan...

    SvaraRadera